Sprang

Agria Oslo Horse Show 2024

Det begynner å nærme seg årets Agria Oslo Horse Show, og hvis du ønsker å delta må du lese her.

Foto: NRYF
av
Ingrid Dokmo

Startskuddet for Longines FEI World Cup går som vanlig under Agria Oslo Horse Show, og den 16-20. oktober åpner Unity Arena (gamle Telenor Arena) dørene for hele heste-Norge og verdenseliten i sprang.

Schedule for AOHS finner du her.

CSI5*-W

NRYF disponerer plasser til CSI5*. Uttaket er gjort av NRYF.

CSI2*

Deltagelse i CSI2* er gjennom kvalifisering via cup'er. NRYF Kingsrent Ungdoms cup har åtte plasser. Sprangsportens venner cup har femten plasser. Vinner av NM junior og NM unge ryttere, ryttere som red i Nordisk eller EM i kategoriene junior, unge ryttere eller U25 har mulighet for å delta med en hest.

NRYF vil gjøre oppmerksom på at forbundet ikke disponerer andre plasser enn dette, og øvrige plasser er opp til arrangør. Interesseliste oversendes arrangør, og du kan melde din interesse ved å sende en mail til ingrid@rytter.no innen onsdag 25. september med navn på rytter, hester og FEI nr.

CSIAm

For å delta i amatør-klassene under AOHS fyller du skjema for FEI-påmeldingsskjema. Kriteriene for amatør kan du lese mer om her. Påmelding er åpen for alle. Se reglement for amatørklasser her.

Vi minner også om at alle som deltar på den internasjonale delen under Oslo må laste ned FEI horseapp og laste opp temperaturmåling på hestene sine i henhold til FEIs regler før ankomst til Oslo.

AOHS er ikke mulig å melde via NRYFstevne, så de som skal delta må melde via FEI påmeldingsskjema.

Følgende cuper kvalifiserer til nasjonale klasser under Agria Oslo Horse Show

  • Norsk Ferdigplen cup for ponni kat 2
  • Backe cup ponni kat 1
  • Felleskjøpet Champion cup

Statutter for alle cupene finner du her.

Elitestevne

Helgen før, den 10-13. oktober er det Elitestevne i Unity Arena i regi av Bærum rideklubb. Påmelding til dette gjøres via NRYFstevne.

Relaterte artikler