Eldorado - ny leverandør av landslagsklær- og utstyr til NRYF

Eldorado AS, Norges Rytterforbund og Skoies AS inngår samarbeidsavtale.

av
Rebecca Ballestad-Mender
Foto: Eldorado

NRYF har inngått samarbeidsavtale med det danske selskapet Eldorado om klær og utstyr til de norske rytterlandslagene. Norske landslagsklær vil fra 2024 komme fra kvalitetsmerket Catago. Det utvikles en egen landslagskolleksjon for Norge, med fokus på flott design, funksjonalitet og komfort. Kolleksjonen skal være representativ for ryttere, trenere og lagledere i alle ryttergrener, og bidra til å skape et samhold både innen laget og på tvers av grenene. I tillegg vil det tilbys en supporterkolleksjon for støtteapparat, familie og andre som ønsker å støtte opp om utøverne og norsk ryttersport. Bærekraft, profesjonelt uttrykk og kvalitet med fokus på fornøyde utøvere og holdbare produkter er sentrale elementer i samarbeidsavtalen.

-Vi ser fram til samarbeidet med Eldorado, og gleder oss til å kle opp de norske landslagsekvipasjene i klær fra Catago. En felles kleskolleksjon for våre landslag er en viktig del av det å kjenne fellesskapet og stoltheten over å representere Norge som nasjon, sier generalsekretær Beate Heieren Hundhammer i Norges Rytterforbund.

Skoies AS har siden 2018 sørget for å ikle våre to- og firbente utøvere tøy og utstyr i landslagssammenheng.

- Skoies AS har vært en god og stødig samarbeidspartner for oss, et samarbeid vi er glade for skal videreføres. Mange grener, utøvere i ulike aldersgrupper og mange bestillinger krever en profesjonell partner for å håndtere all logistikken. Skoies gjør dette på en utmerket måte, sier Hundhammer.

Kolleksjonen vil presenteres over nyttår.

Relaterte artikler