NRYF

Bli med på "Sammen om hesten"

Vil du lære mer om etologi, treningslære, fôring, skoing – blant annet? For deg som er mellom 16 og 26 år arrangeres kunnskapshelgen «Sammen om hesten» 3.-6. oktober på Norsk Hestesenter der dette er blant temaene – med hestevelferd som det overordnede faglige fokusområdet.

hest / Norges Rytterforbund
Det er godt om plass til flere som vil lære - bli me på "Sammen om hesten" på Starum 3.-6. oktober!(Foto: Pezibear/Pixabay.com)
av
Rebecca Ballestad-Mender

God faglig kunnskap er viktig for at vi skal kunne gi våre hester gode liv å leve. Bak arrangementet «Sammen om hesten» står Det Norske Travselskap, Norges Rytterforbund og Norsk Hestesenter, med et felles mål om å gi unge hesteinteresserte en god mulighet til å både lære mer og ha det hyggelig sammen med andre, på tvers at de ulike hestesportene.

Samlingen er for unge mellom 16 og 26 år som brenner for hest. Helgen er fylt med faglig og sosialt innhold. Samlingen bygger på samme konsept som vi har gjort før, derfor ønskes spesielt nye deltagere velkommen.

Oppmøte for helgen på Norsk Hestesenter er torsdag kveld, og samlingen avsluttes søndag ettermiddag. Egenandelen på kroner 2000 dekker hele programmet, overnatting fra torsdag til søndag og tre måltider hver dag. I forhold til eventuelt fravær fra skole kan det ved behov utstedes kursbekreftelse. Det er også et tips til de som er medlemmer av klubber eller foreninger å søke om støtte fra klubben til å delta.

Ny søknadsfrist: Søndag 25. august!

Du finner invitasjonen til årets «Sammen om hesten» her

Relaterte artikler