Dressur

Søknad om lands- og/eller elitestevner i 2025

Kjære alle stevnearrangører! Det er nå åpnet opp for å søke om stevner for 2025.

av
Rebekka Kaagaard

Frist for innsending av søknader for L- og E-stevner 2025 for alle grener er 15. september 2024. Unntaket er grenene feltritt, kjøring og voltige, som har søknadsfrist 1. desember. FEI sin søknadsfrist for internasjonale stevner er 1. oktober, og et eventuelt ønske om internasjonale stevner bes meldes inn innen 15. september 2024.

NB! Arrangører av D/L-stevner må også sende inn sin søknad innen ovennevnte frister.

Når den internasjonale terminlisten (FEI), inkl. internasjonale mesterskap er satt, vil terminlisteansvarlig i respektive grener utarbeide et utkast til den nasjonale terminlisten i samarbeid med sportsutvalgene. I denne perioden er det mulig at arrangører blir kontaktet med forespørsel om eventuelle justeringer.

Stevnesøknader 2025

Nytt for stevnesøknader i 2025 er at disse skal legges direkte inn i NRYFstevne. Arrangør foreslår stevne i kalenderen, legger inn ønsket dato og stevnekategori. Arrangøren vil se i NRYFstevne om datoen blir godkjent eller ikke.

Terminlisten for sprang og dressur vil offentliggjøres under årets arrangørkonferanse tirsdag 5. november - egen invitasjon og påmelding til arrangørkonferansen vil komme!

Verdt å merke seg:
Under nedtrekks menyen som heter "Kategori/Cup" kan det krysses av for om det kan være aktuelt å være arrangør av NM (norgesmesterskap) og/eller LM (landsmesterskap).

For dressur kan det krysses av for om det kan være aktuelt å være et kvalifiseringsstevne* og/eller uttaksstevne (for unghestklasser i Falsterbo og/eller unghest VM)
*At et stevne er et kvalifiseringsstevne betyr at det skal ha et klassetilbud som gir utøverne en mulighet til å kvalifisere til NM individuelt (dressur) etter gjeldende reglement. Det er viktig å presisere at dette er et tiltak for å tilrettelegge for ekvipasjer som har som mål å kvalifisere til NM. Deltagelse på disse stevnene gjør ikke ekvipasjen automatisk kvalifisert til NM, ekvipasjen må fortsatt kvalifisere ihht til KR IV.

Spørsmål?

Hvis du har spørsmål om terminlisten for 2025, eller opplever utfordringer med å registrere et stevne, kan du kontakte følgende:

Sprang: Siri Evjen
Feltritt, distanse, mounted games og voltige: Ingvild Lillefjære
Dressur, para og kjøring: Rebekka Kaagaard


Arrangørkonferansen 2024

Terminlisten for sprang og dressur vil offentliggjøres under årets arrangørkonferanse tirsdag 5. november kl. 19.00-21.00 - egen invitasjon og påmelding til arrangørkonferansen vil komme!

Relaterte artikler